Zeleninové placky s jogurtovým dipom

 

Ingrediencie:

  • 3 šálky nastrúhanej cukety, kalerábu alebo karfiolu
  • 2 vajcia
  • 2 lyžice špaldovej múky
  • soľ, majorán
  • ovčí jogurt
  • čerstvý kôpor

 

 

Postup:

V miske zmiešame zeleninu a vajcia, dochutíme soľou a majoránom. Pridáme múku a poriadne premiešame. Plech vystelieme papierom na pečenie a zo zmesi tvoríme placky, ktoré rozložíme na plech. Pečieme vo vyhriatej rúre na 170 stupňov približne 45 minút do zlatista. Podávame s jogurtom rozmiešaným s nasekaným kôprom.

 

Na našej webovej stránke používame rôzne súbory cookies za účelom zabezpečenia jej ľahšieho používania a vyhodnocovania. Viac o používaných súboroch cookies a možnostiach ich deaktivácie sa dozviete v našej Ochrane osobných údajov